måndag 25 juni 2012

Sommaren är kort, det mesta regnar bort.

Eller?
Vi får hoppas att sommaren kommer när jag får min semester, inte långt kvar nu endast en vecka bort nästan så man kan se den liiite på glänt sådär:)
Annars. Kom hem från en vecka borta på kurs i skillebyholm i förra veckan, det var sådär, självklart vart jag dyngsjuk denna sommarvecka åxå som alla andra..... Jag är fortfarande riktigt dålig men ska iaf försöka jobba resten utav veckan!
Jag har haft såna blåsor så ni anar inte! I hela käften gommen svalget u name it! Har inte ätit på en vecka typ.
Ja ni hör det är såååå synd om mig! :)
Men midsommar har det varit åxå såklart, syrran med familj kom hit och vi hade det väldigt trevligt, synd jag hade så ont bara annars hade jag kanske varit ett roligare sällskap!

Midsommarfin.


Dagen innan midsommar var det så himla fint väder och fast både jag & tommy var sjuka så bestämde vi oss för att styra kosan mot high chaparall, för kidsens skull! & det gjorde vi rätt i, det var typ bara vi där! Ingen kö till nånting , LYCKA!!

Häromdan var vi hemma hos fina fina lillemor & rolf som gav mig bästa tipset efter att ha handlat läkemedel för nästan 500 spänn så är det vanligt jävla RIKTIGT vichy vatten som funkar bäst mot blåsorna! Tack lillemor! Nu är de nästan borta, woop woop!

Klätterapan! 


Nu ska jag hoppa ner i soffan och gömma mig bakom filten och titta på medans karln städar!
Ching ching!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar