söndag 25 juli 2010

Skåneland.

Nu har vi varit i skåneland sedan i onsdagskväll:-) Ikväller bär det av hemåt! Det ska bli skönt & komma hem, men jag har faktiskt inte längtat hem så värst mycket ändå! Det var skönt & komma iväg!

Vi har haft det kanonbra & vädret har varit med oss hela tiden, förutom idag då det blåser & jävlar sig. Men det är OK. I torsdags var vi ju i Tosselilla det var väldigt VÄRT! Anpassat för barn & värsta vattenland & tokroliga karuseller som vi åkte flera ggr om .  I fredags tog vi båten över till danmark, not my type of town om man säger så... Det var ju bara massa jävla spritaffärer, allt annat var SNORDYRT, men på vägen hem stannade vi kvar i helsingborg & shoppa loss på stan medans karlarna satte sig & tog en öl.

Igår var vi på slottet här i landskrona på spökvandring, det var kul & damen som ledde det hela levde verkligen sig in i det hela om man säger så HAHA!

God mat har vi ätit varje dag & vi har tom sovit underbart gott i zannas uppblåsbara  Sena kvällar har det blivit med många filmer & även lite monopol spelande, där zanna som vaaaaaaaaaanligt bara ska fuska, HAHAHA!

Nu blir det väl ett tag till nästa gång vi ses, kan väl tänka mig i jul att vi gör en remake of last year ? eller vad säger du zanna?  TRIST att bo så långt bort ifrån varandra men då blir det desto mer quality time när man väl ses!

Nu ska vi softa framför tvn, kanske så att wiiiet åker på, karlarna sover än. Sedan blir det nog en tur till stranden, inte för o bada utan för o titta på de underbart vackra vågorna de har här!

Hoppas ni har haft en bra semester, det har vi!  Nu blir det en veckas ta det lugnt & bara vara innan allvaret drar igång med både inskolning & diverse pysslande på jobbet!(jag saknart liiiiite) Det ska bli TOKROLIGT att få jobba ihop med agnes igen , dock bara för en vecka sen lämnar hon oss för gott, SNYFT! Men she will be back, el hur

Bilder kommer kanske imorgon när vi är hemma igen!

Hejrååå från skånelandet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar