tisdag 22 juni 2010

Tar det lite lugnt.

Fick åka & hämta lillfisen igår, han var "inte som vanligt" sa de, och jag vet precis vad de menar. Som fröken på dagis märker man DIREKT när det är något som stör barnet. Så nu tar vi dte lite lugnt fisen & jag, han kanske ska gå på torsdag vi får se! Vi var hos farbror doktorn igår för att göra en "check up". ifall det är öronspottkörteln som spökar igen, men han hittade inget dock var det ena örat lite irriterat så han kunde haft en släng öroninflammation typ slutet på förra veckan, men annars nada.

Kollade in ´sambons & min lön som dimper ner på kontot imorgon, kittlar dödsskönt i kistan, kan man säga, vi har nog aldrig haft så mycket sparat till sem som vi kommer att ha detta år! Känns skitbra!! Vi ska ju både till skåneland till syrran & vidare till danmark, sedan en sväng till ÖLAND & påvägen hem blir det High chaparall!

Fullspäckad semester! Det gillar vi.

Fisen diggar balooo & gänget han asgarvar varje gång jag sätter på djungelboken!

Sedan har han börjat med en kul grej, Tristan ligger ju ALLTID på mage i soffan med händerna under hakan, & storebrorsan är ju bara bäst så man måste ju göra som han JÄMT!

HAHA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar