lördag 4 februari 2012

En liten del utav så jävla mycket.

Vart fan ska man börja? Hur kan man återberätta ett liv man levt i fast ändå inte?
Kanske om alla de gånger när jag var tvungen att åka och storhandla SJÄLV, med Tristan som bebis i vagnen. Jag fick byta buss 2 ggr. släpa både vagn & kundvagn igenom affären medans Tristan skrek i vagnen. Handla, Betala & packa i. alltihopa Själv, med en skrikande bebis i vagnen. Släpa mig bort till busshållplatsen med 5 fullproppade påsar + en vagn. Åka buss, byta buss & bära allt uppför trapporna, vi bodde längst upp. Jag kom ihåg att jag hela tiden under bussfärden satt och tänkte igenom vilket jag skulle bära upp först, Tristan eller maten.

Allt detta pågick under tiden du låg & sov eller satt framför datorn. & jag tyckte det var helt normalt?
Och alla dessa jävla nätter, jag kommer ihåg dem så jävla väl. Jag sov nog INGENTING under tristans första år. Oftast var du inte hemma , borta på jobb, jobb som du inte fick nåt betalt för.

Eller alla de gånger jag fick ta sms lån för att ens ha mat & blöjor till Tristan. För dina pengar fick vi inte röra, alltså fick vi leva på mina, alla mina 4800 kr som jag fick i FP under det året. HURRA!
De där jävla lånen jagar mig fortfarande varje månad och det svider likajävla mycket varje gång jag betalar av dem.

Eller den gången jag kanske för första gången lämnat dig ensam med Tristan, han var nog runt 2,5 år då. När du ringer och skriker på mig.
Din jävla Fitta kom hem & laga mat åt din son. Jag hade varit borta i 1 timme, knappt.

Allt du gjorde & fortfarande gör, gör du endast för att trycka ner mig, för du hatar att jag reste mig och tog mig därifrån.

Det du missar här är att jag bryr mig inte ett jävla skit om dig, du kunde vara skiten under mina fötter, eller förresten skor menar jag, så nära vill jag inte ha dig. Det jag bryr mig om är MIN FINA TRISTAN som borde vara värt allt för dig men som du helt förlorar i kampen mot mig. Det är inte många mammor som kämpar för att ens barn ska få träffa sin far, det brukar vara tvärtom! Men det gör jag. För vår son Tristans skull.

1 kommentar:

  1. Tristan kommer växa upp till en stark person, han har en stark mamma som förebild och det stärker honom förhoppningsvis mer än en pappas svek kan tynga honom. Han har dessutom Tommy som finns där för honom när hans pappa är frånvarande.
    Du står ut ur mängden när du kämpar för Tristans rätt till sin pappa - och det är därför Fia är Fantastisk!

    SvaraRadera