söndag 17 januari 2010

Hear what i say!

Swish swosh! Då var den helgen förbi!

Då har vi en hel vecka framför oss, vi tar nya tag & släpper det gamla , eller? Tristan ska på dagis imorgon, kopporna har torkat färdigt & en del har tom försvunnit helt!! SKÖNT, Caspian ska återgå till sin inskolning, han tar det lugnt med pappsen, lämnandet kommer nog inte ske förrens nästa vecka  Det är så det ska vara.

Idag har vi mest sett på tvn, canal plus we löve u  Jim & piraterna Blom, sos , alla falk filmerna osv. Spelat har vi gjort åxå, Indiana Jones 2 LEGo KUL är det!! Tommy har hunnit spela ett par ggr åxå för att komma upp i rank, för hans polare "moffegreven" hade gått om han & det gick visst absolut INTE för sig!! HAHA!

Jag snorar & snorar men känner mig skaplig ändå med lite tabletter istoppat.

Tristans far har fortfarande inte ringt & hört av sig eller ens frågat hur hans son mår under sin vattenkopps period, är det bara jag som är "fjantig" eller skulle inte ni bry er om ert barn mådde dåligt & behövde lite tröst & närhet utav BÅDA sina föräldrar? Jag har tur som har världens bästa karl som ställer upp till 100 % på en pojke som inte ens är hans egen. Hur lyckades jag hitta honom??

Bollibompa nu! Har ni haft en bra helg?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar